Book
Sandskærvej 592, 6200 Aabenraa
+45 74 61 74 00
info@sandskaer.dk

Cykelferie

 

Er du til seriøse udfordringer på mountainbike? eller en afslappende tur hvor du ikke skal træde alt for meget i pedalerne?

Begge muligheder er her! Løjtland er kendt for den skønne natur og bakkede terræn – her kan du give den gas og lade dig udfordre på skovstier, ved vandkanten eller på asfalten.
Du kan også tage en afslappet cykeltur fx. til nogle af områdets hyggelige spisesteder, indkøbsmuligheder eller bare for at blive tryllebundet af naturen.

Du kan medbringe din egen cykel eller leje el cykler(fatbikes) hos os (vi har 3 stk).

På pladsen er der cykelværksted til fri afbenyttelse, hvor cyklen kan vaskes, låses af og el-cykler kan oplades. Her er ligeledes værktøj og trykluft til rådighed.

Hvis din cykel har brug for professionel reparation, tilbyder vi at aflevere og afhente den til/fra reparation hos vores samarbejdspartner Dania Bikes. Dania Bikes leverer desuden gængse reservedele fra dag til dag.
Cykelkort forefindes i receptionen, hvor du også kan købe lappegrej. Her kan du også købe morgenmadspakker ligesom vi kan give gode råd om seværdigheder i området. Skal du videre mod syd eller nord, henviser vi gerne til andre campingpladser. Hvis du besøger os på din cykelferie, vil vi gøre vores ypperste for at ikke kun dit ophold hos os bliver dejligt, men også din færd videre!

Lejepriser

Dag * Uge 14 dage
Leje af "el-fatbike" kr 200,00 kr 1.000,00 kr 1.500,00
* En dag er 8 timer (09.00-17.00)

Booking

Navn *
Adresse *
E-mail *
Jeg har booket camping/hytte i perioden *
Hvad kunne du tænke dig at leje og hvornår *

 


Cykelferie er et af vores fokusområder og vi er derfor en del af Bike Friends.