Book
Sandskærvej 592, 6200 Aabenraa
+45 74 61 74 00
info@sandskaer.dk

Faciliteter på pladsen – Oplev camping med havudsigt og meget mere

Pladsen er beliggende helt ned til havet i Genner bugt, med udsigt til bl.a. Lillebælt, Barsø og Fyn. Mod vest er der skov, der er fantastisk til gåture med kæresten og hunden og som giver læ på pladsen, når det blæser. Flertallet af vores 290 pladser har havudsigt .

På pladsen er der 2 servicebygninger med toilet bad og køkken, reception med stor butik. Der er desuden legerum til de mindste, gamer rum til de større, ungdomsrum samt TV/opholdsstue. Ved ”Torvet” midt på pladsen er der flere kroge med borde og stole, lounge møbler. I ydersæsonen er det desuden muligt at opleve højsommer i vores 2 orangerier, hvor der også er fri høst af krydderurter og grøntsager.

Der er 2 legepladser, i forbindelse med torvet og en ved stranden. Stranden er meget børnevenlig, man skal langt ud inden det bliver dybt. Øst for pladsen er der også en fin strand med badebro, hvor det bliver hurtigt dybt. Poolen er beliggende i feriecenteret 300m fra pladsen. (Adgang til poolen er lukket i 2021 grundet corona restriktioner.)

Gratis wifi på hele pladsen

Der er installeret nyt trådløst internet på hele pladsen. Det hele forsynes af 2 kraftige fiberforbindelser, og løsningen kan håndtere over 1.500 samtidige brugere! Så der er gode muligheder for at bevare kontakten med omverdenen. Derfor vælger mange også at være her i en længere periode, hvor hjemmearbejdspladsen flyttes ud til vandkanten. Chromecast enheder er ikke tilladt, da de ødelægger WIFI oplevelsen for de nærmeste naboer, disse blokeres derfor når vi ser dem.

Værtsfamilien

 

Vi er en aktiv familie på 4, som vil gøre alt hvad vi kan for at netop du får en god camping ferie!

Jesper er Lejrchef og vil (stort set) altid være på pladsen! Amalie, Karl Emil og Line vil dagligt passe hhv. skole og job, men vil ofte være på pladsen om aftenen, i weekenderne og i ferierne.

Vi har også to grise og to heste, som er en aktiv del af pladsen.
Service – kvalitet og oplevelser er vores nøgleord. Derudover har vi altid levet efter mottoet: “du skal grine mindst tre gange hver dag”.

Du vil også opleve at kiosk-, rengøring- og servicemedarbejderne altid møder dig med et smil på læben.

Vi glæder os til at se dig til nogle rigtig gode ferie/fridage på Sandskaer Strandcamping.

Glade Camping hilsner
Amalie, Karl Emil, Line og Jesper

Aktiviteter

Hvilke aktiviteter er du til ?

Her kan du forlyste dig med Kajak, vandcykel, bordtennis, petangue, sejlads, mountainbikes, el-cykler, diverse spil, klappe dyr og meget mere.

Børnene mødes til fælles leg på hoppepuderne og legepladsen i strandkanten. Mange foretrækker også naturlegepladsen som grænser op til fredsskoven hvor “Tøf og Pytte” (vores charmende kælegrise) også bor.

Her er rig mulighed for fælles hygge for børn og voksne. Du kan deltage i et hav af arrangementer hele sommeren, fx drinksaften på terrassen, yoga, stenmaling, trylleshow, bål og meget mere. Hos os skal det være sjovt og hyggeligt at være på camping! Tag et kik på vores begivenheder og se hvad vi har planlagt. Du kan også følge os på facebook og være blandt de første der hører om hvad vi ellers finder på.

Faciliteter

På Sandskaer Strandcamping ønsker vi, at I skal få et rigtigt hyggeligt ophold, og gør derfor alt for at holde vores faciliteter i top. Vi vægter rengøring og vedligeholdelse meget højt og investerer løbende i nye faciliteter.

Klik på faciliteterne herunder for at læse mere.

Babyrum
Babybad er gratis at benytte.
Bad
Inklusiv.
Bådplads og -slip
Bådplads ved bro kan lejes for kr. 30,00 pr. døgn eller har vi også bådslip.
Butik
Fiskekøkken
Du er meget velkommen til at rense dine nyfangede fisk i vores fiskekøkken. Fiskeaffald skal tilbage i havet.
Hjertestarter
Hjertestarteren er placeret til højre for indgangen til receptionen.
Køkken
Køkkenet er gratis at benytte.
Legeplads
Vi har flere legepladser på pladsen, både oppe ved servicebygningerne og nede ved vandet.
Reception
Her vil vi tage godt imod dig.
Rygeovn
Skal dagens fangst ryges, kan vi også klare det!
Spillehal
Spillehal er beliggende ca. 100 m fra campingpladsen på Løjt Feriecenter. Morskabsautomat er med møntindkast.
TV stue
Nyd lidt selskab i vores TV stue.
Vaskeri
Vaskemaskinen koster kr. 20,00 pr. vask (mønt indkast). Tørretumbler (mønt indkast).
Wifi
Der er installeret nyt trådløst internet på hele pladsen. Det hele forsynes af 2 kraftige fiberforbindelser, og løsningen kan håndtere over 1.500 samtidige brugere!

Kontakt

Navn *
E-mail *
Emne *
Besked *

Formel information

     

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne