Book
Sandskærvej 592, 6200 Aabenraa
+45 74 61 74 00
info@sandskaer.dk
Se vores video
Camping
Hytter
Pladsen

Sandskaer Strandcamping i sønderjylland (nær Aabenraa og Haderslev)

Sandskaer Strandcamping er blandt de bedste og hyggeligste campingpladser i Danmark.

Her er en verden af oplevelser, lige ud til Lillebælt, midt i den skønneste natur på Løjtlands nordlige kyst tæt på Aabenraa.
Området er kendt for det rige fugleliv. Fasaner, kaniner og rådyr ses ofte og er du heldig kan du nyde synet af de legende Marsvin der boltrer sig i havet. Det er også her Fiskerne og dykkerne mødes for at nyde godt af det rige dyreliv, der findes under havets overflade.

Vi gør vores ypperste for at du får et godt ophold, dvs. her er underholdning for børn og voksne, og samtidig rig mulighed
for at dufte skovbunden, få vind i håret og sand mellem tæerne. Vi har gode bad- og toilet forhold, stor Kiosk og øvrige fælles faciliteter.

Når du først er kommet ind på pladsen, kan du lade bilen stå. Vi har jolle, eL- cykler, mountainbikes, heste, kajakker, vandcykel mm., så du kan udforske området.

Der er dog også rigeligt med oplevelser til en køretur udenfor pladsen, her er ikke langt til Møgeltønder, vadehavet, Danfoss Universe, treetop-klatring, Flensborg syd for grænsen, stort legeland og selvfølgelig købstaden Aabenraa. Er du til gourmet og hyggelige restauranter er Sønderjylland i øvrigt også det rette sted at være – her findes madoplevelser i særklasse.

Vi glæder os til at vise dig vores naturperle! Kærlig hilsen Amalie, Karl Emil, Line og Jesper.